Nick w grze: Lust
Nick na dc: prezullon
Powód kary: trollowanie na kanale tekstowym
Długość kary: perm
Opis sytuacji: Z nudów zacząłem trollować na kanale tekstowym innego discroda Feline i Rokeła.
Argumentacja: Szanowna administracjo, chciałbym z wyrazami szacunku przeprosić za moje niedopuszczalne zachowanie wobec administracji Beloris. Jest mi bardzo przykro za wykazywaną przeze mnie toksyczność, która naruszała normy współpracy międzyludzkiej. Rozumiem, że moje postępowanie było niewłaściwe i nieodpowiednie i żałuję, że spowodowałem trudności oraz poczucie napięcia wśród członków administracji. Jestem świadom, że toksyczne zachowanie w żaden sposób nie przyczynia się do budowania pozytywnych relacji oraz efektywnej pracy zespołowej, która na owym serwerze jest wyjątkowo potrzebna i zadbana. Przepraszam za wszelkie niekomfortowe sytuacje, które mogły wyniknąć z mojego braku szacunku i odpowiedzialności. Pragnę zapewnić, że rozpoznaję w pełni powagę swojego postępowania. Od tego momentu postaram się do zmienić moje zachowania oraz podejścia do współpracy z administracją. Ponownie, proszę przyjąć moje najszczersze przeprosiny za moje zachowanie.