Tytuł: Thorixx, ban za trollowanie.
Nick w grze: Thorixx
Nick na dc: Thorixx
Powód kary: Nie został dokładnie podany, jednak wydaje mi się ze jest to trollowanie na innym kanale tekstowym.
Długość kary: perm
Opis sytuacji: Z powodu nudy i nierozwagi zacząłem pisać nie poważne rzeczy na kanale tekstowym innego discorda.
Argumentacja:
Szanowna Moderacjo,
Pragnę złożyć szczere przeprosiny za moje nieodpowiednie zachowanie na innym discordzie, gdzie obraziłem headadmina nieodpowiednim zachowaniem. Jestem głęboko zaniepokojony i ubolewam nad swoją postawą, która była nie tylko dziecinna, ale także niestosowna.
Chciałbym podkreślić, że moje działania były podyktowane namową kolegów oraz brakiem zajęcia, co jednak nie usprawiedliwia ani nie usprawiedliwiało mojego zachowania. Moim celem nie było urażenie Pana ani nikogo innego, lecz niestety utraciłem panowanie nad emocjami i popełniłem poważny błąd.
Rozumiem teraz, że moje słowa były obraźliwe i nieodpowiednie. Chcę zapewnić, że uczę się na błędach i staram się rozwijać w kierunku bardziej odpowiedzialnej i empatycznej postawy. Zdaję sobie sprawę z ogromnego znaczenia poszanowania innych użytkowników i utrzymania poziomu dyskusji na odpowiednim poziomie.
Ponownie przepraszam za swoje zachowanie i za wszelkie negatywne konsekwencje, jakie to mogło spowodować. Obiecuję, że będę bardziej odpowiedzialny i świadomy swoich działań w przyszłości. Mam nadzieję, że dostanę kolejną szansę na pogranie wraz z innymi.
Z poważaniem,
Thorixx.
Dowody:
https://i.imgur.com/s7s1bLk.png