Tytuł: ratslvt
Nick na dc: ratslvt
Powód kary: §5. ToS I POLSKIE PRAWO - jego nieznajomość nie zwalnia z obowiązku jego przestrzegania.
Długość kary: perm
Opis sytuacji: Dnia 28.12.2022 wszedłem na kanał discord serwera, zmotywowany informacjami o obrzydliwych czynach, jakich rzekomo podjął się jeden z użytkowników, który z tego, co mi wiadomo, często przebywa właśnie na tym kanale discord. Przyznaję, że celem mojej wizyty było zepsucie humoru użytkownikowi MrFrancuz, czego teraz żałuję i mam nadzieję, że nie udało mi się tego osiągnąć.
Argumentacja: Po tak długim czasie jaki minął od wspomnianego incydentu, czuję się źle z tym, co wtedy robiłem. Kierowałem się zbędnymi, negatywnymi emocjami. Wiem, że było to nie na miejscu, a ponad to nie powtórzyłbym takiego zachowania. Pisząc to chciałbym również przeznaczyć część wątku dla samego pokrzywdzonego. MrFrancuz, bardzo przepraszam za oczernianie cię przy wszystkich ludziach na serwerze. Zdałem sobie sprawę, że moje słowa nie były właściwe i mogły cię zranić. Nie powinienem był w ten sposób wyrażać swojego niezadowolenia, ponieważ nikomu to nie przystoi. Chcę, żebyś wiedział, że teraz tego żałuję nawet, jeśli wtedy moim zamiarem było rzeczywiście urażenie cię. Jest mi bardzo przykro, że tak się stało, i pragnę przeprosić za wszystkie możliwe szkody, jakie moje słowa mogły spowodować. Obiecuję, że w przyszłości się to nie powtórzy. Administrację proszę o zrozumienie i skrócenie kary.
Dowody: Nie posiadam.